Asiantuntijat: Jesse Puljujärven AHL-keikka hyvä ratkaisu? – ”Siitä ei olisi mitään haittaa”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersiin keskittyvän The Copper & Blue -sivuston toimittajat, Alan HullRyan BattySunil Agni ja Jeff Chapman, keskustelivat sivustolla Edmonton Oilersin alkukaudesta, ja yksi aihe oli luonnollisesti Jesse Puljujärvi ja mahdollinen AHL:ään lähettäminen.

Nelikko oli itse asiassa yhtä mieltä siitä, että Puljujärven kannalta AHL olisi kaikista fiksuin ratkaisu. Kaikki ottivat huomioon etenkin sen, että jos suomalaislaituri ei saa muutoin peliaikaa, ei häntä kannata pitää väkisin NHL:n puolella.

– Ei ole olemassa mitään syytä, miksei Puljujärven kaltaisen lahjakkuuden olisi parempi harjoitella taitojaan ja sopeutua pohjoisamerikkalaiseen peliin AHL:n puolella, Agni kirjoitti.

– Ne kaikki loistavat pelaajat, jotka ovat viettäneet aikaa AHL:ssä vakuuttavat minut siitä, että siitä ei olisi mitään haittaa lähettää Puljujärveä farmiin.

– Tottakai jos he kokevat, että se auttaa hänen kehittymisessään, niin lähettäkää hänet farmiin, sanoi puolestaan toinen toimittajista.

Oilers kohtaa tulevana yönä Jori Lehterän St. Louis Bluesin, mutta vielä tällä hetkellä ei ole varmuutta nähdäänkö Puljujärveä joukkueen pelaavassa kokoonpanossa.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille