Florida Panthersin Jaromir Jagr teki torstain ja perjantain välisenä yönä kiekkohistoriaa, sillä hänestä tuli NHL:n historian kolmas pelaaja, joka on kyennyt iskemään uransa aikana 750 maalia. Saavutukseen ovat aiemmin kyenneet ainoastaan Wayne Gretzky ja Gordie Howe.

Saavutuksesta vielä maukkaamman teki se, että Aleksander Barkovin kanssa samassa vitjassa pelaavalla Jagrilla oli meneillään 10 ottelun mittainen maaliton putki.

– Yksi tärkeä sääntö on, että vaikka kiekko ei menekään maaliin, sinun on jatkettava työn tekemistä, Jagr kertoi perjantaina.

– Joskus se ei ole henkisesti helppoa; teet kovasti töitä, mutta tuloksia ei vain tule. Silloin sinun on vain pysyttävä kärsivällisenä. Haluat olla se kaveri, joka tekee ottelun ensimmäisen maalin. Sillä ei ole merkitystä kuinka vanha olet, tarvitset vain itseluottamusta. On helppoa hävitä, mutta niin on myös sieltä ylös kipuaminen