Patrik Laineen hattutemppu kanadalaissivuston viikon komeimpien urheilusuoritusten joukossa

© Kuva: Getty Images

Kanadalaissivusto Sportsnet on julkaissut viikon komeimpia urheilusuorituksia, ja kyseinen lista pitää sisällään myös suomalaishyökkääjä Patrik Laineen hattutempun.

Laine iski kolme osumaa heti neljännessä NHL-ottelussaan, joista jokainen oli omalla tavallaan todella tärkeä ottelun kulun kannalta. Laine nimittäin iski Jetsin kirin kannalta tärkeän 4-2-kavennuksen, tasoitusosuman ja lopulta jatkoajalla voittomaalin.

Temppuun symboliikkaa lisäsi vielä se, että ennen Laineen voitto-osumaa oli Toronto Maple Leafsin ykkösvaraus Auston Matthewsin vuoro yrittää laittaa ottelu pakettiin, sillä yhdysvaltalaisnuorukainen pääsi jatkoajalla läpiajoon. Jenkkihyökkääjä ei kuitenkaan onnistunut, kun vastaavasti Laine sai kiekon maaliin.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!