Jets siipirikkoisena Detroitia vastaan – Armian poissaolo kirpaisee

© Kuva: Getty Images

Loukkaantumissuma on saattanut Winnipeg Jetsin ahtaalle, uutisoi kiekkoraamatuksikin kutsuttu The Hockey News. Joukkueesta on joutunut jäämään sivuun jo useampi avainpelaaja. Tuorein menetys on pirteästi pelannut suomalaishyökkääjä Joel Armia, joka kärsii NHL.comin mukaan alavartalovammasta.

Armian menetys kirpaisee Jetsiä ikävästi, sillä loukkaantumiset ovat verottaneet nimenomaan hyökkäyskalustoa. Armia on THN:n mukaan osoittanut kykenevänsä luovaan hyökkäyspelaamiseen, mikä paikkasi avainhyökkääjiin kuuluvien Bryan Littlen ja Drew Staffordin poissaoloja. Eri ketjujen väliä sahannut Armia on tehnyt 10 ottelussa tehot 1+3.

Jets kohtaa lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelattavassa ottelussa Detroit Red Wingsin. Winnipegin toinen suomalaishyökkääjä Patrik Laine on mukana joukkueen kokoonpanossa. Laine pelaa todennäköisesti kakkosketjussa yhdessä Adam Lowryn ja Nic Petanin kanssa.