New York Islandersin organisaatioon kuuluva Christopher Gibson on ollut loukkaantumisen takia sivussa jo lähes kuukauden. Gibson loukkasi itsensä harjoituksissa ja on siitä lähtien ollut poissa kaukaloista.

Gibson ehti pelata vain seitsemän ottelua AHL:ssä ennen loukkaantumistaan. Hän teki NHL-debyyttinsä viime kaudella, kun hän pääsi Islandersin maalin suulla kolmessa ottelussa.

Paluu lähestymässä?

Bridgeport Sound Tigersia edustava Gibson on kuitenkin tekemässä paluuta, ainakin jos on uskominen seuran valmentajaa Brett Thompsonia. Joukkueelta on ollut sivussa myös hyökkääjä Kellen Jones ja valmentaja Thompson kommentoikin molempien paluuta CTPostille.

– Puhutan edelleen viikoista (week-to-week), mutta uskon, että on todella lähellä, että he ottavat ensimmäisiä potkujaan jäällä, Thompson totesi lehdelle.