Kärpät nousi päätöserässä pronssille – Puljujärvi ja Aho tehoille

© Kuva: Juha Tamminen

Oulun Kärpät voitti tämän kauden jääkiekon SM-pronssimitalit. Se voitti kotonaan Liigan pronssiottelussa JYPin maalein 3-2.

Ottelu oli tutusti kahden pettyneen joukkueen kohtaaminen, joten ottelun intensiteetti ei noussut päätä huimaavaksi. JYP meni avauserän lopulla 1-0 –johtoon Tuomas Pihlmanin maalilla. JYPin Henri Kanninen lisäsi JYPin johdon 2-0:aan toisessa erässä, ja osuman viimeisteli Henri Kanninen.

Kärpät kuitenkin löysi toisella erätauolla mitaleiden arvoisen latauksen. Superlupaus Jesse Puljujärvi nosti Kärpät mukaan mitalitaisteluun todennäköisesti viimeiseksi Kärppien paidassa tekemällään ylivoimamaalilla ajassa 46.43. Mika Pyörälä tasoitti ottelun Puljujärven syötöstä vain 23 sekuntia myöhemmin.

Pyörälän tasoituksesta ehti kulua vain kolme minuuttia ja 32 sekuntia ennen Taneli Ronkaisen voittomaaliksi jäänyttä osumaa. Näin Kärppien pelaajien kaulaan ripustettiin kolmas mitali putkeen kahden mestaruuden jälkeen.

Puljujärven kahden maalin ohella Sebastian Aho pelasi todennäköisesti myös viimeisen Kärpät-ottelunsa. Hän kirjautti tehot 0+2.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.