HIFK:n puolustajalupaus viihtyy pienessäkin kaukalossa – Haussa toinen peräkkäinen MM-kulta!

© Kuva: Pekka Mäntylä

Helsingin IFK:n Miro Heiskanen on yksi Suomen Nuorten Leijonien seuratuimmista pelaajista, kun alle 20-vuotiaiden MM-kisat alkavat tapaninpäivänä Kanadassa.

Heiskanen on syntynyt vuonna 1999, joten hän on varattavissa NHL:ään ensi kesänä. Hänestä povataan jopa ykköskierroksen varausta.

– Hienoahan noihin kisoihin on päästä. Mediaa ja kaikkea muuta on varmasti enemmän. Ennen draftiakin on vielä aika paljon eri tapahtumia, joten sitä en vielä mieti, Heiskanen (kuvassa vas.) sanoi joukkueen mediatapaamisessa ennen joukkueen matkaa Kanadaan.

Hän oli viime keväänä voittamassa kuvassa juhlittavaa alle 18-vuotiaiden MM-kultaa Yhdysvalloissa, joten pienen kaukalonkin salat ovat tuttuja. Heiskanen arvioi lähtevänsä nyt urallaan jo viidettä kertaa pieneen kaukaloon pelaamaan.

Viime kevään kultakin auttaa.

– Siitä on hyviä kokemuksia. Fiilis on luottavaisempi, kun tiedämme, että voimme pärjätä. Työntekoa, apua jengikavereilta ja puhetta kaukalossa tarvitaan, että pystymme auttamaan kiekollista pelaajaa, Heiskanen sanoi.

Nuori mies on kehittynyt kuluvan kauden aikana hyvin.

– Olen päässyt treenaamaan hyvin ja ilman loukkaantumisia. Mitään vammoja tai sairasteluja ei ollut. Se on auttanut paljon.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004