Olli Jokinen ei ole virallisesti lopettanut uraansa, mutta se on silti ollut jo tovin selvää, että Jokista ei enää kaukalossa nähdä.

Jokinen asuu nykyisin Floridassa yhdessä vaimonsa sekä kolmen lapsensa kanssa. Jokinen kommentoi lopettamistaan NHL.comille, ja vihjaili, että virallinen lopettamispäätös on tulossa.

– Se on jotain, mikä on tapahtumassa pian, Jokinen kertasi NHL.comin mukaan.

Jääkiekkoakatemia Floridassa

Jokinen on uransa jälkeen ollut aktiivisesti mukana floridalaisessa jääkiekossa ja nyt hän on päättänyt avata akatemian yhdessä entisten NHL-pelaajien kanssa. Radek Dvorak, Tomas Vokoun sekä Petr Sykora avaavat helmikuussa jääkiekkoakatemian entiseen Florida Panthersin harjoituskeskukseen.

– Näen, että tämä on mahdollisuuteni antaa takaisin lajille ja kasvattaa sitä samalla. Ennen perheiden täytyi lähettää lapsensa Minnesotaan tai New Englandiin, jotta heidän kehityksensä jatkuu sen jälkeen, kun lapset täyttävät 14 tai 15 vuotta, Jokinen totesi NHL.comille.

– Me haluamme, että heillä on mahdollisuus pysyä täällä. Toivottavasti meillä on joku päivä lapsia, jotka pääsevät isoihin liigoihin.