Jesse Puljujärvi passitettiin nelosketjuun – Edmontonin erikoinen ketjuruletti jatkuu

Edmonton Oilers sekoittelee jälleen hyökkäysketjujaan vierasotteluun Boston Bruinsia vastaan.

Joukkue koki niukan tappion tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun Columbus Blue Jackets kaatoi kanadalaisjoukkueen lukemin 3-1.

Hyökkääjä Jesse Puljujärvi viiletti tuossa pelissä Oilersin kolmosketjussa yhdessä Benoit Pouliotin sekä Drake Caggiulan kanssa. Suomalaislupauksen peliaika tuossa ottelussa oli hieman yli yhdeksän minuuttia.

Eri medialähteiden mukaan suomalaishyökkääjä siirrettiin keskiviikon treeneissä joukkueen nelosketjuun. Puljujärvi viiletti välipäivän harjoituksissa yhdessä Anton Landerin sekä Mark Letestun rinnalla.

Puljujärven ensimmäinen NHL-syksy on ollut vaikea. Nuorukainen on iskenyt 27 otteluun tehot 1+7. Vaikeaa kautta ei ole ainakaan helpottanut sitä, että Oilers on pompotellut suomalaislupausta pelistä toiseen eri ketjujen välillä.