TPS-järkäle lähetti yli 200 000 tienanneelle Patrik Laineelle terveiset: ”Tiedät varmaa kuka maksaa…”

© Kuva: Juha Tamminen

TPS:n Jonne Virtanen tunnetaan hauskoista tempauksistaan sosiaalisen median puolella. Tällä kertaa TPS-hyökkääjällä oli asiaa Winnipeg Jetsin Patrik Laineelle, joka kuittasi itselleen yli 200 000 dollarin bonuksen tehtyään kauden 20:nnen maalinsa NHL:ssä.

Virtanen kirjoitti twiitissään Laineelle näin: ”Tiedät varmaa kuka maksaa KAIKKI enskesän gatoradet.”

Kyseisellä twiitillä hän siis viittasi Laineen saamaan bonukseen sekä Gatorade-nimiseen urheilujuomaan. Laine on myös harjoitellut viime kesät useiden jääkiekkoilijoiden kanssa Virtasen asuinkaupungissa Turussa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta sosiaalisessa mediassa, kun kaksikolla on asiaa toisilleen. Viime heinäkuussa Virtanen kauppasi Twitterissä lehdistölle Laineesta ottamaansa kuvaa pelaamaassa Pókemon-peliä.