Helsingin Jokerit kohtasi torstain KHL-kierroksella Pietarin SKA:n ja otti tärkeän 3-2-voiton ”paikallisvastustajasta”.

Jokerit sai ottelussa kuitenkin huonoja uutisia, kun voittomaalin iskenyt Antti Pihlström joutui jättämään ottelun kesken. Pihlström loukkaantui tilanteessa, jossa hän survoi kiekon väkisin SKA:n maaliin. Hän sai maalinedustahässäkässä osuman jalkaansa ja hänet nähtiin ottelun jälkeen kävelevän kepeillä.

Ottelun jälkeen päävalmentaja Jukka Jalonen ei vielä osannut sanoa poissaolon pituutta, mutta epäili, että koko loppukausi saattaisi olla vaarassa.

Tänään Jokerit ilmoitti virallisella Twitter-tilillään, että Pihlström on sivussa ainakin kaksi kuukautta. Tämä tarkoittaa sitä, että hänet nähdään aikaisintaan pudotuspelien toisella kierroksella, jos Jokerit sinne asti etenee.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Antti Pihlström loukkaantumisen vuoksi sivussa 2 kuukautta eli pelaa aikaisintaan pudotuspelien 2. kierroksella. #Jokerit #KHLfi

Mahdollisuus osallistua MM-kisoihin

Pihlström on tällä kaudella pelannut 25 ottelua ja iskenyt pelaamissaan otteluissa tehot 2+3=5. Seurajoukkueessa mahdollinen kausi on siis näillä näkymin ohi, mutta kevään MM-kisoihin kokenut Pihlström olisi vapaa osallistumaan. MM-kisat alkavat tänä vuonna toukokuun alussa ja ne pelataan Pariisissa ja Kölnissä.

Pihlström on viime vuosina kuulunut Leijonien luottoratsuihin ja on varmasti tänäkin keväänä jälleen tyrkyllä lopulliseen kisamiehistöön.