St. Louis Blues järjestää oman taitokisansa – Jori Lehterä nähdään tositoimissa

© Kuva: Getty Images

St. Louis Blues ja Chicago Blackhawks kohtasivat reilu viikko sitten ulkoilmaottelussa, joka päättyi Bluesin voittoon. Nyt ulkoilmaottelun tunnelmaa on tarjolla jälleen lisää, kun Bluesin pelaajat osallistuvat sunnuntaina perinteiseen One Nation Classic -tapahtumaan paikallisella Bush Stadiumilla.

Itse tapahtumassa kohtaavat St. Louisin poliisilaitos sekä palolaitos, jotka pelaavat stadionilla ulkoilmaottelun. Sen lisäksi tapahtuman yhteydessä järjestetään taitokisa, johon osallistuu lukuisa määrä Bluesin pelaajia.

Nuottipaitoja edustava Jori Lehterä on luonnollisesti mukana, kun hän osallistuu tapahtumaan Alexander Steenin joukkueessa.

Joukkueet kilpailevat useassa eri kisassa: tarkin laukaus, kovin laukaus, läpiajoviesti, normaali viesti, jossa pelaajat luistelevat kaukaloa ympäri sekä viimeiseksi 3vs3-muotoisessa ottelussa. Lehterä nähdään viestikilpailussa sekä 3vs3-ottelussa.

Kaikki tapahtuman tuotot lahjoitetaan Blues for Kids -järjestölle, joka tukee nuorten jääkiekkoa St. Louisissa.