Jokerieiden kaukoidän reissusta muodostui synkkä matka, kun helsinkiläisjoukkue koki tappiot kaikissa kolmessa pelissään.

Tuorein romahdus tuli maanantaina, kun kahden maalin johto muuttui 2-3-tappioksi Amur Habarovskille. Tappio oli Jokereille jo viides peräkkäinen. Putki on jo seuran historian pisin KHL:ssä.

Tilanne on varsin huolestuttavalle joukkueelle, joka taistelee kynsin ja hampain paikasta kevään pudotuspeleihin.

– Juuri nyt löydämme tapoja hävitä pelejä. Näin merkkejä hyvästä pelaamisesta, ja mielestäni pelasimme pelisysteemimme mukaan kaksi erää. Nukahdimme vähän kolmannen alussa, jossa tuli pari jäähyä. He pääsivät johtoon ja saivat pelin haltuunsa, eikä vieraskentällä ole helppoa nousta takaa ohi, tähtipakki Chay Genoway kuvaili.

Nyt Jokerit piipahtaa pikaisesti Helsingissä ja pelaa neljännen perättäisen vierasottelunsa torstaina Pietarissa SKA:ta vastaan. Tilanne on jo tukala.

– Taistelemme pudotuspelipaikasta henkemme edestä. Tämä tulos ei ollut se, mitä tältä reissulta haimme. Meillä on pitkä lento kotiin, joten meillä on aikaa miettiä asioita. Torstaina edessä on jälleen hitonmoinen haaste, joten nyt ei ole aikaa murehtia. Meillä on kymmenen peliä jäljellä, joista kuusi kotona ja neljä vieraissa. Hyvä haaste meille, nyt on aika pelata paremmin, Genoway sanoi.

Lähde: Jokereiden tiedote