Toronto Maple Leafsin suomalaishyökkääjä Leo Komarovin viime kierroksen kova taklaus puhututtaa edelleen.

30-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Komarov nousi puheenaiheeksi 4-0-voittoon päättyneen Calgary Flames -ottelun jälkeen. Hän nimittäin taklasi ottelussa Flamesin tähtihyökkääjä Johnny Gaudreauta valtavan kovaa, jonka jälkeen suomalaishyökkääjä joutui tiputtamaan hanskat tappelussa kapteeni Mark Giordanoa vastaan.

Taklauksen jälkeinen keskustelu on ollut aktiivista kiekkopiireissä, ja asiaan otti kantaa myös entinen NHL:n kovanaama Brian McGrattan. Kanadalaishyökkääjä kertoi Twitterin välityksellä mielipiteensä Komarovin taklaukseen.

– Entiseen aikaan olisimme passittaneet Komarovin takaisin Venäjälle naama rikkinäisenä syömään ketsuppivoileipiä, McGrattan kirjoitti.

Brian McGrattan

@bigern10
Back in the day we would send Komarov back to russia with a broken face eating ketchup sandwiches!

35-vuotias kanadalaishyökkääjä pelasi NHL-urallaan yli 300 ottelua ja hänet tunnettiin sarjassa kovaotteisena pelaajana. Tällä kaudella McGrattan on pelannut Englannin liigassa Nottingham Panthersin riveissä.


Lue kaikki Leo Komarovin taklaukseen liittyvät uutiset täältä!