Kanadalainen The Sportster –sivusto on listannut tämän hetken parhaat ja huonoimmat veljesparit, jotka pelaavat NHL:ssä.

Listalla kolmanneksi parhaimpana loistavat suomalaisveljekset Mikael Ja Markus Granlund. Isoveli Mikael pelaa jo viidettä kauttaan NHL:ssä. Meneillään oleva kausi on hänen parhaansa, sillä hänellä on jo nyt koossa 44 tehopistettä, jolla hän sivuaa yhden kauden piste-ennätystään.

Wildin hyökkääjä on ollut tällä kaudella yksi seuransa tärkeimmistä palasista. Plus/miinus-tilasto näyttää uskomattoman hienoa lukemaa +26.

Vancouver Canucksissa pelaava Markus Granlund puolestaan aloitti NHL-uransa kaudella 2013-14 Calgary Flamesin paidassa. Nyt hänellä on kasassaan 153 runkosarjan ottelua, joissa hän on tehnyt 51 pistettä. Isoveljensä tavoin Markus pelaa nyt elämänsä parasta NHL-kauttaan. Hän on takonut tällä kaudella 50 otteluun 20 tehopistettä, ollen isossa roolissa joukkueessaan.

Vain kaksi veljesryhmää edellä

Listalla toisella sijalla ovat Eric, Marc ja Jordan Staal. Tästä kanadalaiskolmikosta jokainen pelaa eri seurassa, mutta kaikki ovat seuransa varakapteeneja. Eric edustaa Minnesota Wildia, Marc New York Rangersia ja Jordan Carolina Hurricanesia.

Listalla ykkösenä ovat sen sijaan Vancouver Canucksin Henrik ja Daniel Sedin. Tämä ruotsalaiskaksikko on tehnyt uskomattoman hienon uran NHL:ssä, eikä ole ihme he löytyvät listan kärkisijalta.