Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen pääsi lauantaina monen Toronto Maple Leafs -pelaajan ihon alle.

Suomalaispuolustaja tappeli jo ottelun avauserässä, kun hän otti yhteen James van Riemsdykin kanssa. Tilanteessa nyrkin iskuja ei pahemmin jaeltu, vaan pienen painin jälkeen erotuomari tuli väliin keskeyttääkseen tilanteen.

Päätöserässä Ristolainen oli jälleen kuumentamassa Maple Leafsin joukkuetta, kun hän otti kovaa yhteen huipputulokas Auston Matthewsin kanssa. Suomalaispuolustaja ehti jakamaan tilanteessa muutama iskua, ennen kuin tähtitulokas Mitch Marner riensi apuun.

Marner nappasi isokokoisen Ristolaisen halaukseensa ja nuoret miehet kaatuivat tuomarin avustuksella jään pintaan.

Voit katsella pientä pätkää tilanteesta alta:

darius fucker

@NRApatreon
Mitch Marner (6'0, 170 lbs) refuses to let Rasmus Ristolainen (6'4, 203 lbs) near his friend Auston (6'3, 216 lbs).