Columbus Blue Jacketsiin aiemmin viikolla kaupattu Lauri Korpikoski ei ole ehtinyt vielä paljoa tutustumaan uuteen ympäristöönsä. Mies kaupattiin seuraan keskiviikkona Dallas Starsista, ja torstaina hän debytoi jo nelosketjun laidalla.

30-vuotias suomalaiskonkari on onnessaan siirrosta, joka mahdollistaa hänelle paluun vuosien tauon jälkeen pudotuspeleihin. Totuttelemista kuitenkin riittää, sillä melkein kaikki on uutta.

– Tapasin (John) Tortorellan lyhyesti aamulla. He antoivat minulle vähän tietoa, mutta eivät liikaa ensimmäisenä päivänä. Aloimme vain heti töihin. Juuri nyt jäällä oleminen tuntuu mukavimmalta, koska kaikki muu on uutta, Korpikoski kommentoi perjantaina seuran verkkosivuilla.

Columbuksessa pelaa jo ennestään kaksi suomalaista, sillä joukkueen kokoonpanosta löytyy sekä puolustaja Markus Nutivaara että maalivahti Joonas Korpisalo. Kyseisistä pelaajista Korpisalo on kantanut seurassa samaa lempinimeä kuin mihin Korpikoski on tottunut entisessä joukkueessaan.

– Vanhempana kaverina minä aion pitää kiinni nimestä ”Korpi”. Minun on keksittävä hänelle uusi lempinimi seuraavan 24 tunnin aikana, Korpikoski vitsaili.