Kokenut suomalaismaalivahti Petri Vehanen ei ole vielä lopettamassa uraansa. Mies antoi aiemmin viikolla haastattelun venäläislehti Business Onlinelle, jossa hän viittasi uransa jatkumiseen.

39-vuotias Vehanen pelaa nykyisin saksalaisessa Eisbären Berlinissä kolmatta kauttaan. Suomalaiskonkari on pelannut tällä kaudella 43 runkosarjaottelussa sekä kolmessa pudotuspeliottelussa. Runkosarjassa torjuntaprosentti oli 91,80 ja pudotuspeleissä se on tällä hetkellä mahtava 94,80.

– On vielä epäselvää jatkanko Eisbärenissä. Neuvottelemme asiasta ja katsotaan mitä tulee tapahtumaan. Uskon kuitenkin pelanneeni hyvän kauden ja olen todistanut itselleni, että kykenen edelleen pelaamaan hyvällä tasolla. Joten olen ajattelut pelata vielä yhden kauden, Vehanen kommentoi venäläislehdelle.

Kokenut suomalaisvahti kertoi myös itse tarkastelevansa nykytasoaan. Hän haluaa osata lopettaa uransa ajoissa ennen kuin muut ihmiset alkavat kirjoittaa siitä, että olisiko jo aika lopettaa.

Vehanen on nähnyt ja kokenut pelaajaurallaan paljon. Hänen uransa kohokohtiin lukeutuu varmasti vuoden 2011 maailmanmestaruus. Slovakiassa pelatussa turnauksessa hän toimi Leijonien ykkösmaalivahtina.