Philadelphia Flyersin tähtihyökkääjä Jacub Voracek oli Leijonat.comin haastattelussa keskiviikkona Torontossa. Flyers valmistautuu tällä hetkellä tulevaan vierasotteluun Toronto Maple Leafsia vastaan.

Viime viikolla joukkueen hyökkäyspää vahvistui kovalla nimellä, kun Valtteri Filppula saapui seuraan Tampa Bay Lightningista, mutta samalla joukkue koki myös menetyksen. Kokenut takalinjojen luutija Mark Streit liikkuu nimittäin kaupassa toiseen suuntaan, ja päätyi lopulta Pittsburgh Penguinsiin.

– Se on luonnollisesti kaksipiippuinen tilanne: Olet innoissasi, kun joukkueeseen tulee hyvä vahvistus auttamaan hyökkäystä. Mutta samalla kertaa menetät yhden lätkän parhaista kundeista, Mark Streitin.

– Mutta tällaista tapahtuu siirtoajan umpeutuessa. Jos et ole piikkipaikalla tai muuten vahvasti mukana pudotuspeleissä, niin jotain sellaista tapahtuu, Voracek totesi Leijonat.comille.

Filppula on vakuuttanut heti

32-vuotias suomalaishyökkääjä on esiintynyt nyt kolmessa ottelussa Flyersin paidassa, ja kokenut Voracek on ollut tyytyväinen näkemäänsä. Hän myös tietää, mitä Filppula tuo joukkueeseen.

– Loistavaa johtajuutta! Hän on tosi rauhallinen kaveri ja se heijastuu hänen peliinsä. Hän on taitava pelaaja, josta on ollut meille paljon apua.

Torstaina Flyersilla on edessään haastava ottelu, kun vastaan asettuu nuori ja nopea Maple Leafs. Voracek odottaa kamppailusta erittäin tiukkaa koitosta.

– Siitä tulee erittäin tiukka ja väsyttävä peli, sillä he luistelevat niin pirusti. Meidän täytyy olla hereillä alusta lähtien, koska siitä tulee kova taistelu, Voracek naurahti loppuun.

Haastattelu: Kimmo Romanoff, Toronto