SM-liigassa kiekkoilee tälläkin kaudella monta kiinnostavaa nimeä, jotka eivät ole pelanneet vielä peliäkään Leijonissa.

Leijonat.com nostaa esille viisi SM-liigatähteä, jotka eivät ole saaneet vyölleen vielä yhtään A-maaottelua. Mikäli otteet jatkuvat samanlaisina, odottaa edessä kutsu leijonapaitaan tätä vauhtia kuitenkin pian.

Tulevat maajoukkuedebytantit TOP5:

5. Saku Mäenalanen, Kärpät

Pirteä kausi Kärpissä osoitti, että nuori kiekkolupaus on saanut uransa oikeaan suuntaan. Ovela hyökkääjä oli iskussa varsinkin alkukeväästä. Potentiaalinen debytantti jo tulevaa ensimmäistä Leijonien MM-leiriryhmää silmäillen.

4. Vili Sopanen, Pelicans

Pelicansin taitelijasielu, joka on noussut viime vuosina aivan SM-liigan eliittiin. Isokokoinen hyökkääjä on lahtelaisseuran kantavia voimia. Sen myötä uran ensimmäinen A-maajoukkuekomennus ei olisi mikään suuri yllätys.

3. Jaakko Rissanen, KalPa

KalPan hyökkäyspään moottori on kiinnostava nimi myös maajoukkuetta ajatellen. Älykäs pelaaja yllättää ratkaisuillaan. Taituri, joka ei saa aina ansaitsemaansa huomiota.

2. Otso Rantakari, Tappara

Kiekollisesti taitava puolustaja on pelannut jo useamman vahvan kauden aikuisten sarjoissa. Kun rinnalla on laadukas Tapparan miehistö, on nuori pakki noussut uudella tavalla esillä. Tulevaisuuen maajoukkuenimiä.

1. Janne Keränen, KalPa

Tämän kevään sensaatio tulee Kuopista. Harva muistaa, että Keräsellä on allaan todella vahva runkosarja. Energiapesän osakkeita maajoukkuetta ajatellen nostaa se fakta, että Keränen on äärimmäisen monipuolinen hyökkääjä.