Winnipeg Jetsin GM Kevin Cheveldayoff on seurannut innolla suomalaislupaus Patrik Laineen hyppyä NHL-kaukaloihin.

Upeiden otteiden myötä suomalainen on noussut lyhyessä ajassa supertähden asemaan kiekkohullussa kaupungissa. Kiekkopomon mukaan suosion taustalta löytyy myös muita syitä.

– Hän on todella kunnioittava nuori mies. Sitä näkee, kuinka hyvin hän tulee toimeen veteraanipelaajien kanssa. Hän ei vain marssi huoneeseen ja ajattele, että ”olen täällä”. Kun hän tulee paikalle, hän kunnioittaa heitä, valmentajia ja muuta henkilökuntaa, Cheveldayoff pohtii This Is Finland -verkkomedian haastattelussa.

Samalla kiekkopomo hehkuttaa 18-vuotiaan hyökkääjän aitoutta. Iloinen asenne tarttuu helposti muihin.

– Hän jakaa nimikirjoituksia, kunnes bussin pitää lähteä. Kun tarkkailen työssäni pelaajia, olen eniten kiinnostunut siitä, miten he käyttäytyvät varsinaisen tarkkailutilanteen ulkopuolella. Hänen kohdallaan mikään ei muutu, Cheveldayoff kiteyttää.