SM-liigaseura pitää fanejaan jännityksessä – tiedottaa uudesta päävalmentajastaan maanantaina

© Kuva: Juha Tamminen

SM-liigan jumboksi tällä kaudella jääneen SaiPan uusi päävalmentaja on valittu. Seura tiedottaa asiasta tarkemmin maanantaina.

Lappeenrantalaisseura ilmoitti verkkosivuillaan, että uusi päävalmentaja paljastetaan ensi maanantaina kello 11. Tilaisuus järjestetään Lappeenrannan Kisapuistossa, jossa myös tuleva valmentaja on paikan päällä.

Kyseinen tiedote kumonnee huhut siitä, että SaiPan uusi päävalmentaja olisi Waltteri Immonen. Suomalaisluotsi on nimittäin samaan aikaan Sveitsissä, jossa hänen edustamansa EV Zug pelaa finaalisarjaa Berniä vastaan. Joukkueilla ei ole ollut tapana julkaista valmentajasopimuksia kesken kauden.

SaiPa päävalmentajana toimi tällä kaudella Ari Santanen, joka irtisanottiin tehtävistään heti kauden päätyttyä.