Suomalaispuolustaja Mikko Mäenpää ei jatka uraansa NLA-liigan Ambri-Piottassa, kertoo sveitsiläislehti RSI.

33-vuotias puolustaja ehti edustamaan seuraa kahden kauden ajan, eikä hänellä tarjottu enää ensi kaudeksi jatkosopimusta. Tällä kaudella Mäenpää viimeisteli pelaamissaan 34 runkosarjaottelussa tehot 4+20.

Ambri-Piotta joutui huonon runkosarjamenestyksensä vuoksi toistamiseen peräkkäin putoamiskarsintaan, jossa joukkue piti kuitenkin pintansa. Suomalaispuolustaja teki putoamiskarsinnoissa viiteen otteluun tehot 2+2.

Mäenpää ei paljastanut jatkosuunnitelmiaan, mutta pelaajan uskotaan palaavan ensi kaudeksi SM-liigaan. Tapparan kasvatti on edustanut SM-liigassa JYPiä, Pelicansia sekä HPK:ta.

Lue myös:

TPS-järkäle kuittaili hulvattomalla tavalla Patrik Laineelle – ”Oon lukenu koko sun vuoden lehdist”