Kiekkokansan keskuudessa suosituksi videoblogisarjaksi noussut NHL Without Map tekee paluun viidennen tuotantokauden voimin.

NHL WAM:in takana oleva kaksikko Juhani ’Putcola’ Putkonen ja Juho ’J-Man’ Manninen on innoissaan kaudesta, joka alkaa Växjö Lakersin suomalaistähtien Ville Leinon ja Olli Palolan tapaamisella.

– Ruotsin reissu oli ehdottomasti nostalginen. Päästiin pitkästä aikaa jututtamaan Ville Leinoa, ja oli hienoa päästä katsomaan SHL:n playoffs-tunnelmaa, joka jäi mieleen oikein positiivisena, Manninen tunnelmoi.

Tuleva kausi on täynnä yllätyksiä. Ruotsista duon matka jatkuu tuttuun tapaan NHL:n pukukoppeihin ja sieltä vielä jääkiekon MM-kisoihin.

– NHL WAM:in tyyli on mennyt vähän ehkä hassuttelevammaksi kuin ennen. Lisättiin tuotantoon vähän yllättävyyttä. Kova luotto on, että katsojat tykkäävät, Putkonen kertoo.

Yksi asia kuitenkin pysyy samana: Putkonen ja Manninen esittävät yhä tuoretta ja omalaatuista näkökulmaa kiekkoympyröihin virallisten haastattelujen sijaan.

– Pelaajat tarjoavat hauskoja kommentteja ja juttuja kuten aikaisemminkin. Esimerkiksi Patrik Laine ja Sebastian Aho heittäytyivät kuvauksiin oikein kunnolla mukaan, Putkonen vinkkaa.

Ohjelmassa esiintyvä Leo Komarovin kehuu sarjaa. Kiekkotähti päästi huumoristaan tunnetun kaksikon mielellään kotiinsa

– Onhan se mielenkiintoinen sarja, koska jätkät pääsevät aika läheltä seuraamaan asioita. He ovat hyviä tyyppejä, ja hyviä juttuja riittää, Komarov kehaisee.

– Se on ihan mielenkiintoista pelaajillekin, kun ei tarvitse olla niin virallisesti, vaan mennään enemmän hauskan kautta.

Tuoreen tuotantokauden ensimmäinen jakso on jo julkaistu. Sen voi katsoa vedonlyöntiyhtiö NordicBetin sivuilta.

Lähde: Betsson Groupin tiedote