Leijonat koki kitkerän tappion perjantaina, kun Slovakia kukisti joukkueen Bratislavassa lukemin 3-2.

Ottelun alku oli synkkä suomalaisryhmälle. Kotijoukkue karkasi vaikean alun myötä nopeasti kahden maalin karkumatkalle.

Leijonat nousi toisessa erässä peliin mukaan. Olli Palola iski erän loppupuolella tärkeän kavennuksen. Kun Joonas Kemppainen (kuvassa) toi Suomen päätöserän alussa tasoihin, näytti peli kääntyvän jo vierasjoukkueelle.

Slovakia iski kuitenkin vielä kertaalleen. Suomen puolustus nukahti pahasti ja David Skokan pääsi iskemään nopean vastaiskun päätteeksi ottelun voittomaalin.

Ottelu oli joukkueiden toinen kohtaaminen viikon sisään. Leijonat juhli keskiviikkona voittamalla Slovakian puhtaasti 3-0. Kotijoukkue sai perjantai-illan myötä maukkaan revanssin Bratislavassa.