Dallas Starsin ja Leijonien puolustajalupaus Julius Honka on esiintynyt MM-kisoissa edukseen. Nuori suomalainen on lyönyt tiskiin sellaisia näyttöjä, jotka lupaavat hyvää tulevaisuutta ajatellen.

Dallasin ranskalaishyökkääjä Antoine Roussel hehkutti seurakaveriaan joukkueen verkkosivuilla.

– Hän on todella hyvä pelaaja. Hän liikuttaa kiekkoa erittäin hyvin ja hänen jalkansa toimivat erittäin hyvin. Hän muistuttaa minua hieman John Klingbergistä. Hän on ehkä hieman dynaamisempi, mutta molemmat pystyvät luomaan peliä.

– En ole valmentaja, mutta mielestäni hän on todella hyvä pelaaja, enkä ylläty, jos hän murtautuu ensi kaudeksi joukkueeseen, Roussel hehkutti.

”Hän on uskomattoman ammattitaitoinen pelaaja”

21-vuotias Honka pelasi ensimmäiset NHL-pelinsä kuluneella kaudella, kun hän iski Dallasin riveissä 16 otteluun tehot 1+4. Ensi kaudella nuori mies saattaa aloittaa jo pelinsä ylhäällä ja siihen uskoo myös joukkueen tähtipuolustaja John Klingberg.

– Hän on todella hyvä luistelija ja hyökkäävä kaveri. Olemme todella samankaltaisia, kun pelaamme. Olen melko varma, että hän tulee pelaamaan kanssamm ensi vuonna. Hän on uskomattoman ammattitaitoinen pelaaja, Klingberg ylisti.

Dallasin puolustuksesta löytyy jo ennestään yksi suomalaispuolustaja, kun Esa Lindell murtautui viime kaudella joukkueen luottopuolustajaksi.