Antti Raanta saattaisi olla uusi ykkösvahti Calgary Flamesille, pohtii fanimedia Fansided.

Suosittu kiekkomedia povaa, että kanadalaisjoukkue saattaisi olla kiinnostunut 28-vuotiaasta suomalaisvahdista, joka on ollut jo tovin siirtohuhujen kohteena.

Rannalla on allaan vahva kausi New York Rangersin riveissä. Hän on jäänyt seurassa kuitenkin supertähti Henrik Lundqvistin varjoon.

Fansided uskoo, että suomalainen pystyisi nousemaan silti nopeasti NHL-seuran uskottavaksi ykkösvahdiksi. Media vertaa suomalaista Flames-legenda Miikka Kiprusofiin, joka saapui NHL-seuraan kokonaan ilman tähtivahdin statusta.

New York Postin mukaan Flames on kiinnostunut Raannasta. Miljoonan euron sopimus ensi kaudeksi tarkottaisi myös sitä, että suomalaisvahti olisi edullinen vaihtoehto palkkakulujen kanssa painiville seuroille.

Calgaryssa uskotaan, että Raannalla on potentiaalia olla uusi huippuvahti vuosiksi. Raumalaislähtöisellä torjujalla on uran parhaat vuodet vasta edessä – se tekee hänestä kiinnostavan nimen kesän markkinoilla.

Lue myös: Suomalaiset kovaa valuuttaa NHL-markkinoilla – tässä potentiaalisimmat siirtovonkaleet

Lue myös: Hurja spekulaatio: Suomalaispakki joutuu osaksi NHL-tähtien vaihtokauppaa?