Dallas Stars on satsannut viime kuukaudet joukkueensa maalivahtiosastoon isosti, sportsday.com kirjoittaa. Syytä tähän on, sillä viime kaudella tähtipaidat päästivät NHL:n runkosarjassa toiseksi eniten maaleja, peräti 262 kappaletta.

Maalivahtiosastolla tosiaankin on tapahtunut radikaaleja muutoksia. Ben Bishop siirtyi toukokuussa Dallasiin lähtökohtaiseksi ykköstorjujaksi, Antti Niemi lähti Pittsburghiin heinäkuun alussa, lupaava Jake Oettinger varattiin tähtipaitoihin numerolla 26, Mike McKenna nostettiin NHL-rosteriin ja Jim Bedard palkattiin maalivahtivalmentajaksi.

Muutoksia on siis tapahtunut ja niitä on etenkin peluutuksen osalta luvassa. Viime kausina kelvollisin tilastoin taalajäillä torjuneen Bishopin hankkiminen syöksee suomalaiskonkari Kari Lehtosen kakkostorjujaksi sivuston mukaan.

Vaikka rooli on Lehtoselle outo, sopisi se sportsday.comin kirjoituksen perusteella Dallasissa pelaavalle suomalaiselle täydellisesti. Näillä näkymin ensi kausi on Lehtoselle viimeinen Starsin sotisovassa.

Jos panostus on nyt ollut kovaa, niin samaa voi sanoa myös tulevaisuuden suhteen pidemmälläkin tähtäimellä. Sivusto muun muassa mainitsee, että joukkueeseen kesällä 2015 kuudennella kierroksella numerolla 163 varattu Markus Ruusu oli viime viikolla osana maalivahtiryhmää, joka osallistui Friscossa järjestetylle kehitysleirille.