© Kuva: Getty Images

Suru-uutinen: NHL:ssä upean uran päävalmentajana ja GM:nä tehnyt Bryan Murray on menehtynyt

Vuodesta 2007 lähtien viime vuoteen asti Ottawa Senatorsin GM:nä toiminut Bryan Murray on kuollut. Pitkään paksusuolen syövästä kärsinyt kanukki hävisi taistelun lauantaina, joukkueen nettisivut kertovat.

– Bryan oli yksi lajin mahtavimpia miehiä, joka on koskaan ollut olemassa. Hän oli myös loistava isä, mentori ja opettaja. Me haluamme välittää suruvalittelumme hänen koko perheelleen, Senatorsin omistaja Eugene Melnyk tiivisti.

Murrayn taival NHL:ssä oli upean pitkä. Senatorsissa GM:nä ja päävalmentaja toiminut kanadalainen oli päävalmentaja myös Washington Capitalsissa, Detroit Red Wingsissä, Florida Panthersissa ja Mighty Ducks of Anaheimissa.

Murrayn ura päävalmentajana NHL:ssä alkoi jo kaudella 1981-1982 Capitalsin peräsimessä.

GM:n hommia hän hoiti Ottawan lisäksi Detroitin, Floridan ja Anaheimin leivissä.