Jokereiden ja SKA Pietarin välisessä harjoituspelissä kuohahti toisessa erässä kunnolla.

Helsinkiläisten Marko Anttila tulistui pelikatkolla pahasti SKA:n Jevgeni Ketoville. Isokokoinen hyökkääjä tiputti hanskat ja otti rajusti yhteen venäläishyökkääjän kanssa.

Anttila ei ole tunnettu tappelutaidoistaan. Ketovia vastaan hujoppi pääsi antamaan kuitenkin ”isän kädestä”, kuten Jokereiden sometiimi tappelua kuvasi. Kaksikko sai painistaan viiden minuutin jäähyt.

Ottelussa voimasuhteet ovat täysin päinvastaiset. SKA oli läpi kamppailun kuskin paikalla, se voitti Pietarin harjoitusturnauksen finaalin puhtaasti 5-1.