HELSINKI. Kokenut Jarkko Immonen on loistava paluumuuttaja koko SM-liigalle.

Tätä mieltä on myös kokenut JYP-luottosoturi Ossi Louhivaara, joka kertoo riemuinneensa MM-sankarin paluusta Suomeen. Immonen saapuu Jyväskylään EV Zugista, jossa hän ehti kiekkoilla kaksi kautta isossa roolissa.

– Se on iso juttu, että ”Jakke” tuli takaisin kotiin. Uskon, että se on isompi juttu median puolelle. Sitä kautta tuo varmasti lisää innostusta joukkueeseen – on merkittävä juttu, että joukkueeseen tulee tuollainen supertähti, Louhivaara summaa Leijonat.comille.

Kokenut Louhivaara tietää, mistä puhuu. Hyökkääjä on ehtinyt pelata Immosen kanssa myös aiemmin JYPissä. Kaksikko oli voittamassa SM-kultaa keväällä 2009.

– Huikea ukko ja mukava kaveri. Myös sen takia on mukava, että hän palasi koppiin. Tuo paljon joukkueeseen, Louhivaara lisää.

”Paperilla hyvä”

JYP kuuluu alkavan kauden suosikkeihin SM-liigassa. Viime kauden pronssimitalisti on napannut kesän aikana myös muita kiinnostavia vahvistuksia.

Immosen lisäksi joukkue teki sopimuksen muun muassa pakkikonkari Mikko Mäenpään kanssa. JYPissä riittää siis kokemusta.

– Paperilla hyvä. Vielä pitää saada kaikki samalle sivulle. Kaikki työkalut ovat kunnossa. Nyt vain yhteisiä kokemuksia keräämään, Louhivaara kiteyttää.

Ilari Isotalo, Helsinki
Twitter: @IlariIsotalo