KHL:n historian kovimpiin pelaajiin mahtuu monta suomalaisnimeä.

Sarja listaa alkaneen kauden kunniaksi sarjan kaikkien aikojen vahvistuksia. Mukaan pääsee monta kokenutta leijonataituria.

Kovimmat ulkomaalaisvahvistukset -kategorian alla olevasta kuusikosta peräti kolme ovat suomalaisia. KHL:N kaikkien aikojen ulkoomalaisvahti on Petri Vehanen: Leijonien luottokonkari ehti hurmata KHL-jäillä sekä Ak Bars Kazanin että Lev Prahan riveissä.

Hyökkäyksessä ovat mukana Leo Komarov sekä Jori Lehterä. Nykyisin NHL:ssä pelaavat kiekkotaiturit ovat molemmat ponnistaneet taalajäille Venäjältä. Komarov loisti tovin Dynamo Moskovan riveissä – Lehterä takoi hurjia pisteitä sekä Lokomotivissa että Sibirissä.

Viisikon täydentävät puolustajat Chris Lee ja Deron Quint sekä hyökkääjälegenda Jaromir Jagr.