Helsingin Jokerit on mahdollisesti vahvistamassa hyökkäystään, kertoo Kauppalehden toimittaja Emil Elo Twitter-tilillään.

Jokerit on tiettävästi neuvotellut sopimuksesta hyökkääjä Lauri Korpikosken kanssa. Suomalaishyökkääjä on ollut viime kauden päättymisestä lähtien ilman sopimusta. Tällä hetkellä yli 600 NHL-ottelun mies harjoittelee sveitsiläisen Lausanne HC:n mukana.

Jokereilla on tällä hetkellä joukkueessa hyvä kilpailutilanne, mutta Korpikosken kaltaiselle pelimiehelle voisi varmasti löytyä tilaa. Siirto olisi hyvä uutinen myös Leijonien kannalta, sillä mies nähtäisiin todennäköisesti mukana olympiajoukkueessa.

Tällä hetkellä Korpikosken tilanteesta ei ole kuitenkaan vielä mitään varmaa tietoa, ja mies kiinnostaa tiettävästi useita eurooppalaisseuroja. Ensijaisesti mies haki sopimusta NHL:stä, mutta sitä hänelle ei irronnut.

Emil Elo

@emilelo
Pikkulintujen mukaan #Korpikoski neuvotellut @jokerithc'n kanssa ja diili on lähellä. Tarjottu palkka seurahistorian suurimpia. #KHLfi

LUE MYÖS

NHL-ura lopullisesti ohi? Yli 600 ottelun suomalaiskonkari löytämässä uuden työnantajan