Vaikka Arizona Coyotesin maalivahti Antti Raannan alkukausi NHL:ssä huolestuttavan loukkaantumisen takia piloille onkin mennyt, nauttii hän edelleen maalivahtivalmentaja Jon Elkinin sekä päävalmentaja Rick Tocchetin luottoa.

Kuten Leijonat.com aiemmin kirjoitti, voi suomalaisen paluu olla lähellä. Arizona taatusti kaipaa suomalaistähteään, sillä nyt kojootit ovat koko sarjan viimeisenä, eikä se ole voittanut pelin peliäkään.

– Ensimmäisessä pelissä Vegasia vastaan hän oli poikkeuksellinen. Minulla on paljon luottoa Anttiin, Elkin kehui azcentral.comin mukaan.

Samoilla linjoilla on myös debytanttivalmentaja Tocchet, jonka alku Arizonan perässä on ollut järkyttävän huono.

– Raannan menettäminen satuttaa, kanadalainen harmitteli lyhyesti.

NHL-urallaan aiemmin kakkosveskarina perusvarmasti torjunutta Raantaa on tällä kaudella kaavailtu ykköskassarin rooliin. Hän on nyt pysäytellyt pikkumustia kolmessa ottelussa 91,1 prosentin tarkkuudella, päästettyjen maalien keskiarvo on 3,33.

Arizonan sesonki jatkuu varhain keskiviikkona NY Islandersia vastaan.