[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Vegas Golden Knights-Dallas Stars
Keskiviikkona 29.11 klo 05.00
NHL

Vegas Golgen Knights jatkaa hurmiollista alkukauttaan ja on peräti viiden ottelun voittoputkessa. Putken aikana joukkue on kaatanut mm. Anaheimin, San Josen ja Los Angeles Kingsin, ja on noussut Pacific-divisioonan kärkeen! Joukkueen peli on pysynyt raikkaana ja vastuunkantajia on noussut jokaisesta ketjusta. Erityismaininta pitää antaa Erik Haulalle, jolla on menossa uusi kevät NHL-urallaan. Suomalaispelaaja on nakuttanut tehot 7+6 ja on matkalla uransa parhaimpiin teholukemiin. James Neal on löytänyt pienen suvantovaiheen jälkeen jälleen tehonsa, Neal on nakuttanut jo 12 osumaa. Yllätysnimi William Karlsson johtaa kuitenkin joukkueen sisäistä maalipörssiä, osumia on tullut 13.

Dallas Stars taistelee kynsin hampain pudotuspelipaikoista. Joukkue on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan kolme kotona, mutta hävinnyt samalla molemmat vieraspelinsä. Toistaiseksi rytmi on ollut pitkälti tuon kaltainen koko alkukauden, vieraissa on ollut vaikeaa. Tyler Seguin pitää parhaan maalintekijän viittaa joukkueen sisällä, hänellä on nyt kasassa 12 osumaa, Jamie Benn komppaa yhdellätoista maalillaan. Mitään ei ole vielä hävitty pudotuspelipaikan suhteen, mutta kenttätasapaino rakoilee edelleen liian usein.

Poissaolot

Vegasilta puuttuvat edelleen puolustajat Luca Sbisa sekä Clayton Stoner. Maalivahdeista sivussa ovat Marc-Andre Fleury sekä Oscar Dansk. Dallasilla ei loukkaantumia ole, Kari Lehtonen maalilta on ollut sivussa perheenlisäyksen johdosta. Hänen mahdollinen paluu kokoonpanoon kannattaa tarkistaa ennen peliä.

Arvio

Vegasin uskomaton tuhkimotarina vain jatkuu ja jatkuu. Edes maalivahtien karmeat loukkaantumiset eivät ole hidastaneet ritareiden menoa, vaan joukkue porskuttaa edelleen vahvasti. Kaikilla pelaajilla on näytettävää edellisille seuroilleen, ja se näkyy juuri nyt oikealla tavalla. Dallas Stars pelaa viihdyttävää peliä, mutta valitettavasti se näkyy karulla tavalla joukkueen pistesarakkeessa. Peli ei näytä missään vaiheessa valmiilta ja henkilökohtaisia virheitä tulee koko ajan liikaa. Vegas on iskenyt kauden aikana toistaiseksi 81 osumaa, joka on koko liigan tasolla lähes kärkilukema. Vegasilla on mahdollisuus isekä kotonaan taululle hurjat lukemat, sen verran arka vierasjoukkue on Dallas välillä ollut. Ottelun runsasmaalinen lopputulos kiinnostaa veikkaajia.

Yli 5.5 maalia, sis. jatkoajan ja RL-kisan (1.66)

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]