[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Winnipeg-Buffalo
Lauantaina 6.1 klo 03.00
NHL

Winnipeg Jets keikkuu edelleen Central-divisioonan kärkisijoilla, vaikka sen ykkössentteri Mark Scheifele on ollut jo parisen viikkoa loukkaantuneena. Patrik Laine on nostettu ykköskestjuun, ja vaikka maalihanat ovat olleet tukossa, on Laine syöttöjen ja vaarallisten laukauksien puolesta lunastanut paikkansa. Joukkue on voittanut viidestä edellisestä pelistään kolme ja ottanut pisteitä neljästi. Peli on tasapainoisen näköistä ja viisikkojen tiiveys on aivan eri tasolla kuin viime kaudella.

Buffalon surkuhupaisa kausi jatkui 2-6 – tappiolla Minnesotaa vastaan. Rasmus Ristolainen ajettiin Mikko Koivua vastaan tehdyn kyynärpäätaklauksen vuoksi ulos jo ensimmäisessä erässä. Buffalo on hävinnyt neljästi viimeisessä viidessä ottelussaan ja on hyvin tukevasti sarjatalukon kahden huonoimman joukossa yhdessä Arizonan kanssa. Joukkueen peli ei kestä millään täyttä 60-minuuttista, puolustuspää on liian virheherkkä ja kärkihyökääjät eivät saa viimeisteltyä millään riittävän tehokkaasti. Muutoksia on jälleen kerran tulossa takuuvarmasti, viimeistään kauden jälkeen.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Winnipegiltä sivussa jatkavat ykkössenteri Scheifele sekä puolustaja Toby Enstrom. Buffalolta sivussa on edelleen puolustaja Taylor Fedun.

Arvio

Winnipeg voi olla jopa kuluvan kauden musta hevonen, kun puhutaan kevään ratkaisupeleistä. Joukkue on erittäin laadukas ja hyvin valmennettu, ja jos sen runkopelaajat pysyvät ehijänä, menestystä voi tulla jopa hieman ajateltua aikaisemminkin. Buffalon kausi on, kuteen moneen kertaan on todettu, ohitse. Joukkue pelasi edellisyönä turhauttavan tappion Minnesota Wildia vastaan ja vieraspeleissä joukkue on viime viikkoina ollut todella kuriton ja tehoton. Winnipegin peli jauhaa tarvittavat tilanteet ja maalit, Buffalosta ei ole vastustamaan kotijoukkueen selvää voittoa.

Winnipeg Jets -2, sisältää jatkoaja ja RL-kisan (2.85)