[text-ad]Tervetuloa Leijonat.comin uuteen osioon – pitkävetovihjeet. Täältä löydät vihjeet joka päivä ja yö Liigan, NHL:n ja muiden huippuliigojen kohteisiin. Vedonlyönnin ammattilaiset analysoivat ja perustelevat jokaisen vihjeen lukijoillemme. Mikä parasta, vihjeet eivät maksa lukijoille mitään, vaan tarjoamme palvelun ilmaiseksi uskollisille seuraajillemme.[/text-ad]

Boston-Montreal
Torstaina 18.1 klo 02.30
NHL

Boston on jäänyt pisteittä vain kerran viimeisestä viidestä ottelustaan, voittoja on kasassa kolme. Joukkue on kaikkien yllätykseksi noussut oman divisioonan toiseksi ja tarrannut tiukasti kiinni pudotuspelipaikkaan. Joukkueen kulmakiveksi on noussut erittäin tiivis puolustuspeli, joka nojaa jälleen kerran upeaa kautta pelaavaan Tuukka Raskiin maalilla. Joukkue on päästänyt tähän mennessä 108 maalia, joka on paras noteeraus koko konferenssista. Brad Marchand on joukkueensa tehokkain pelimies, tehot ovat 18+23.

Montreal on kaukana pudotuspeleistä, jo yhdeksän pisteen päässä. Kun ansaintalogiikka on kaksi pistettä voitosta, on tuolta asti vaikea nähdä joukkueen nousevan enää tuohon taistoon mukaan. Koko kauden vaivannut tehottomuus on jatkunut edelleen, joukkue ei saa tehtyä tarpeeksi maaleja voittaakseen otteluita useammin. 115 tehtyä maalia on konferenssin toiseksi huonoin heti umpisurkean Buffalon jälkeen. Edellisestä viidestä ottelustaan joukkue on voittanut vain kaksi, joka kuvastaa hyvin koko kauden kuvaa. Tehottomuus kulminoituu hyvin Max Paciorettyyn, joka on viimeistellyt vasta 12 osumaa kauden aikana. Upean tulokaskauden pelannut Artturi Lehkonen on myös ollut ongelmissa, suomalainen on tehnyt vasta tehot 2+4.

[text-ad]🚨 Leijonat.comin lukijoille HUIPPUETU: in uusille asiakkaille tarjolla riskitön 20€ NHL-veto. Lunasta etusi TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Bostonilta sivussa on ainoastaan puolustaja Adam McQuaid. Montrealilla ei mainittavia poissaoloja ole.

Arvio

Montrealin kausi on ohitse periaatteessa jo nyt, ja muutoksia on varmasti tulossa viimeistään kauden jälkeen. Rosteri on laadukas, mutta jokin joukkueen sisällä ei toimi, kun maalinteko on ollut niin vaikeaa. Lisäksi päästettyjä maaleja on aivan liikaa, viisikko Carey Pricen edessä ei ole missään nimessä onnistunut halutulla tavalla. Boston on pelannut laadukasta lätkää haparoivan alkukauden jälkeen ja sen meno on ollut vahvaa viimeiset viikot. Tiivis viisikko ja loistava ykkösmaalivahti Rask antavat hyvät asetelmat taistella jokaisessa ottelussa pisteistä. Boston on kotonaan iso suosikki viemään ottelun nimiinsä.

Boston-Montreal 1 (1.88)