Hyökkääjä Tuomas Vänttinen ei ole tehnyt vielä päätöstä uransa jatkosta, mies kertoo Ylelle.

34-vuotias suomalaiskonkari suuntasi täksi kaudeksi saksalaisen Tölzer Löwenin riveihin DEL-2-sarjaan, mutta kausi meni loukkaantumisen vuoksi täysin mönkään. Vänttinen loukkasi polvensa ennen kauden alkua, eikä hän pelannut koko kaudella yhtäkään ottelua. Nyt mies miettiikin uransa jatkoa.

– Se, jatkuuko ura vielä, on paljon kiinni polvesta. Tällä hetkellä ei näytä hyvältä, mutta missään nimessä ei anneta periksi. Polven kunto ei ole tällä hetkellä sellainen, mitä sen pitäisi olla. On vähän huolestunut olo. Ei auta kuin toivoa ja tehdä harjoituksia polvelle, hyökkääjä kommentoi Ylelle.

Saksalaisseura ei tehnyt vaikutusta

Vänttinen on pelannut urallaan yli 700 liigaottelua, eikä hän ole koskaan aiemmin pelannut ulkomailla. Saksalaisseuran toiminnassa vuoden mukana olleena maan toiseksi korkein sarjataso ei ole tehnyt hyökkääjään vaikutusta.

– Täällä ihan normaalit suomalaisvalmentajat pärjäisivät hyvin. Tämä minun joukkue on ihan lastentarha. Täällä pelaajat eivät oikeasti ymmärrä, mitä harjoittelu on. He eivät tiedä, mitä voittaminen vaatii. Halu ja himo puuttuvat. Kaikki on tullut helposti näille kaksikymppisille, koska täällä ei ole riittävästi keskinäistä kilpailua, Vänttinen sivaltaa.

Lähde: Yle