Kanadan maajoukkueen johtoryhmä sai huonoja uutisia, kun Montreal Canadiensin tähdet Carey Price ja Brendan Gallagher ilmoittivat jäävänsä pois huhtikuussa Tanskassa järjestettävistä MM-kisoista.

Pahoista loukkaantumisesta ja väsymyksestä tällä kaudella kärsinyt Price kertoi Sportsnetin toimittajalle Eric Engelsille, että hän haluaa viettää aikaansa perheen kanssa, joten MM-kisat jäävät hänen osaltaan tällä kertaa väliin.

NHL-uransa parasta kauttaan pelaava Gallagher ilmoitti, että hän kärsii pienestä loukkaantumisesta, eikä tämän takia pysty vahvistaman Kanadan maajoukkuetta. 25-vuotias NHL-kaukaloiden rämäpää on tehnyt tällä kaudella huikeat 30 maalia.

Canadiensin hyökkääjätaituri Jonathan Drouin paljasti lehdistölle, että Kanadan joukkueenjohto on ilmoittanut hänelle, että he pitävät häntä mukana MM-kisojen pelaajavaihtoehdoissa. Kanadan maajoukkue ei ole kuitenkaan virallisesti vielä kysynyt ketään pelaajaa.

Lue tästä aikaisempi uutisemme, jossa megatähti Connor McDavidin sekä tähtihyökkääjä Ryan Nugent-Hopkinsin puhuttiin tulevan MM-kisoihin!