TURKU. Hyökkääjä Veli-Matti Savainaisen Valko-Venäjä-ottelu jäi lopulta torsoksi torstaina.

Kokenut leijonataituri lensi jo ottelun toisessa erässä suihkuun nyrkkitappelun seurauksena. Suomailainen otti yhteen Valko-Venäjän Kristian Henkelin kanssa.

Tilanne lähti Savinaisen taklauksesta: leijonahyökkääjä antoi kovan, mutta puhtaan pommin. Tämä suututti Henkelin, joka lähti jahtaamaan suomalaista.

Lopputuloksena kaksikko pudotti hanskat. Kaksikko ehti vaihtaa osumia ja painia tovin ennen kuin ottelun tuomaristo katkaisi kaksikon väännön.

Savinainen sai tappelusta 5+20 minuutin rangaistukset. Henkel sai 2+5+20 tappelun aloittamisesta.

Ottelu päättyi lopulta Valko-Venäjän yllätysvoittoon maalein 3-2. Lue lisää kiekko-ottelusta tästä.