Tunteet kuumenivat äärimmilleen New Jersey Devilsin ja Tampa Bay Lightningin välisen NHL:n pudotuspeliottelun päätöserässä.

Kamppailu oli kuumatunnelmainen pitkin ottelua, mutta ottelun päätösminuuteilla kuohahti.

Ensin Lightningin tähtipakki Victor Hedman joka keihästi kolmannen erän loppupuolella rumasti Devilsin superlupaus Nico Hischieriä.

Hedman selvisi tempustaan ilman rangaistusta.

Hockey Daily 365 l NHL Highlights & News

@HockeyDaily365
Victor Hedman got away with spearing Nico Hischier in... uh... the private parts... no bueno, pretty poor sportsmanship here.

Ruutitynnyri räjähti lopulta ottelun viimeisellä minuutilla. Devilsin Brian Boylen ja Lightningin Cory Conacherin nahistelu käynnisti joukkotappelun, jonka seurauksena kymmenen pelaajaa ajettiin suihkuun.

Itse ottelu päättyi Devilsin 5-2-voittoon. Devils otti näin avausvoittonsa ja kavensi ottelusarjan tilanteeseen 2-1.