Pikkuleijonat eteni MM-kisojen välieriin torstaina, kun Valko-Venäjä kaatui maalein 5-2.

Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue tuli varsinkin avauserään vahvasti, sillä toiseen erään lähdettiin 3-0-lukemista. Myös toisessa erässä suomalaiset hallitsivat kenttätapahtumia, mutta päätöserässä Valko-Venäjä heräsi peliin mukaan. Joukkue ei kuitenkaan pystynyt horjuttamaan Pikkuleijonia pahasti.

Suomen maaleista ottelussa vastasivat Leevi Aaltonen, Kaapo Kakko, Jesse Moilanen, Kim Nousiainen ja Niklas Nordgren. HIFK-hyökkääjä Nordgrenille maali oli jo MM-turnauksen seitsemäs.

Pikkuleijonilla on nyt takanaan viisi ottelua, joista jokainen on päättynyt voittoon. MM-välierässä joukkue kohtaa Ruotsin.