Asiantuntija listaa: Suomella on NHL:n varaustilaisuudessa yksi top 10 -pelaaja

Viime vuosina NHL:n varaustilaisuuden avauskierroksilla ollaan nähty useita suomalaisia nimiä. Tänä kesänä luvassa ei välttämättä ole suurta menestystä, mutta edelleen kaksi tai kolme suomalaista nimeä voidaan huutaa jo ensimmäisen 31:n joukossa.

Kevään ennakoissa nousee kaksi suomalaista huippulupausta, jotka todennäköisesti huudetaan ensimmäisellä kierroksella: Jesperi Kotkaniemi ja Rasmus Kupari.

Suositun jääkiekkokanavan TSN:n asiantuntija Bob McKenzie on rakentanut oman pelaajalistansa varaustilaisuutta varten. Tunnettu NHL-sisäpiiritoimittaja julkaisi top 15 -nimet, johon Kotkaniemi mahtui mukaan.

McKenzie veikkaa, että Ässien hyökkääjä on kesän kymmenes nimi. Hänen on vaikea ennustaa suomalaiselle parempaa sijoitusta, mutta ei usko sen laskevan kolmea enempää.

– Kotkaniemi ei saa yhtä suurta kannatusta kuin yhdeksäntenä oleva Quinn Hughes. Hän kuuluu sijojen 10-14 ryhmään Joe Velenon, Barret Haytonin ja Ty Smithin kanssa, McKenzie kirjoittaa.

Kotkaniemellä on mahdollisuus näpäyttää NHL-scoutteja käynnissä olevissa alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa. Keskushyökkääjä on ollut Pikkuleijonien kantavia voimia ja saalistanut turnauksen viidestä ottelusta tehot 2+4=6.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004