Iso kiekkopomo vieraili Vladimir Putinin luona kesken MM-kisojen – Kalervo Kummola jyrähti IL:ssä: ”Siellä oli nämä muutkin kaverit”

© Kuva: Juha Tamminen

Iltalehden mukaan kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel on käynyt MM-turnauksen aikana Venäjän presidentin Vladimir Putinin virkaanastujaisissa.

Iltalehti haastatteli aiheesta IIHF:n suomalaista varapuheenjohtajaa Kalervo Kummolaa, jonka lyhytsanaisista vastauksista voi halutessaan päätellä paljon.

– Ei se kutsu mua kyllä yllättänyt ollenkaan. Siellä oli nämä muutkin (Putinin) kaverit Jean-Claude Killy (ranskalainen KOK:n jäsen), Schröder (Gerhard, Saksan entinen liittokansleri) ja Berlusconi (Silvio, Italian entinen pääministeri), jotka ovat hänen ulkomaalaisia ystäviään, Kummola totesi lakonisesti.

IL kysyi Kummolalta vielä erikseen, mitä mieltä tämä on siitä, että kansainvälisen jääkiekkoliiton pomo kuuluu Putinin ”piireihin”.

– En sano mitään, Kummola naulasi.

Kummola arveli samassa haastattelussa, että Fasel luopuu IIHF:n puheenjohtajuudesta vuonna 2020.

– Näin hän on ainakin ilmoittanut.

– Minä jään ainakin syksyllä 2020 (pois varapuheenjohtajan paikalta). Me ollaan itse tehty siihen ikäraja, Kummola kertoi Iltalehdelle.

Lue Iltalehden artikkeli tästä linkistä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.