Koko Suomen sylkykuppi! Lauri Marjamäki avautuu vaikeuksistaan – lähetti liikuttavat kiitokset

© Kuva: Ilari Isotalo

HERNING. Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäki myöntää, että menneet kaksi vuotta ovat sisältäneet paljon vaikeuksia.

Nuoren käskijän pesti Suomen peräsimessä päättyi kirvelevästi, kun Sveitsi tiputti leijonaryhmän puolivälierissä 3-2-voitolla.Mennyt rupeama maajoukkueen käskyttäjänä oli raskas.

– Oli se raskasta. Kun joskus on voittanut jotain, tuntuu häviminen pahemmalta. Täytyy kiittää kotijoukkoja ja kaikkia läheisiä ihmisiä: välillä on ollut todella vaikeaa. Turha sitä on kieltää, Marjamäki nieleskeli kyyneleet silmissä.

Miltä tuntuu olla koko kansan sylkykuppi, joka saa varsinkin sosiaalisessa mediassa todella rajua kritiikkiä? Valmentaja myöntää, että tilanne on vaikea erityisesti läheisille.

– Se pitää tiedostaa, kun lähtee tällaiseen pestiin. Mulla on intohimona tämä valmentaminen. Joskus sukulaiset ja ystävät ottavat tämän liian raskaasti. Täytyy muistaa, että Late haluaa tehdä sitä, mikä on hänen intohimonsa, Marjamäki kertoo.

Valmentaminen Leijonissa päättyy kuitenkin tähän. Torstaina median edessä nähtiin liikuttunut mies, joka lähetti koskettavat terveiset lähipiiriin.

– Kun pettymys tulee, seison onneksi omilla jaloillani. Siitä olen ylpeä – mulla on noin hyviä ystäviä ja perhe tukena, Marjamäki muotoilee ääni väristen.

LUE MYÖS: Lauri Marjamäki herkistyi shokkitappion jälkeen: ”Meillä oli unelma…”

LUE MYÖS: Sensaatiomainen tappio! Leijonat romahti nolosti ulos MM-kilpailuista

LUE MYÖS: Yllätystappio veti hiljaiseksi! Leijonien maalivahti ei lähtenyt selittelemään: ”Turpaan tuli”

LUE MYÖS: Leijonat pullahti yllättäen ulos MM-kisoista – somekansa tylynä: ”Marjamäki on historian huonoin maajoukkuevalmentaja”

Ilari Isotalo, Herning
Twitter: @IlariIsotalo


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!