Jokerit vahvistaa ensi kauden joukkuettaan kolmella kiinnostavalla nimellä.

Seuran mukaan hyökkääjä Sakari Manninen sekä puolustajat Viktor Lööv ja Eemeli Räsänen ovat sopineet ehdoista koskien siirtoja Jokereihin. Mannisen ja Löövin sopimukset kattavat ensi kauden, Räsäsen kaksi seuraavaa kautta.

Manninen on tuttu nimi Leijonista. Hän oli päävalmentaja Lauri Marjamäen luottonimiä sekä olympialaisissa että MM-kisoissa. Hyökkääjä saapuu Jokereihin SHL-seura Örebrosta.

– Manninen pelasi vahvan kauden ja nousi arvokisapelaajaksi. Hän on kehittynyt viime vuosina paljon ja on monipuolinen joukkuepelaaja. Häneltä löytyy runsaasti luisteluvoimaa, joka on tärkeää tämän päivän jääkiekossa, Jokereiden GM Jari Kurri luonnehtii.

Lööv ja Räsänen saapuvat seuraan rapakon takaa. 25-vuotias Lööv pelasi päättyneellä kaudella Iowan ja Albanyn AHL-joukkueissa yhteensä 59 ottelua tehoin 5+19=24. Ruotsalaisella on vyöllään neljä NHL-ottelua Toronton matkasta.

– Lööv on äijämäinen ja fyysinen yleispuolustaja, joka pystyy pelaamaan eri rooleissa. Hän on kehittymässä parhaalle tasolleen ja haluaa kovasti eteenpäin urallaan, Kurri luonnehtii.

Räsänen edustaa nuorta voimaa. 19-vuotias pakkimörkö on edustanut edelliset kaudet OHL-seura Kingston Frontenacsia. Hän on Toronto Maple Leafsin toisen kierroksen varaus viime kesältä.

– Räsänen on nuori tulevaisuuden puolustaja, jossa on potentiaalia kehittyä huippupelaajaksi. Hänen raaminsa (200cm / 100kg) ovat vakuuttavat ja laukaus hyvä, Kurri maiskuttelee.