Jokerit on vahvistanut rivejään kanadalaispuolustaja Karl Stollerylla, joka liittyy helsinkiläisjoukkueen vahvuuteen KHL-seura Dinamo Riikasta. Sopimus kattaa kauden 2018-19.

– Stollery on hyvin liikkuva puolustaja, joka tuntee KHL:n viime kaudelta ja pelasi myös olympialaisissa. Hän pystyy varmasti auttamaan joukkuettamme, Jokereiden GM Jari Kurri sanoi joukkueen verkkosivuilla.

30-vuotias Stollery siirtyi viime kaudella Pohjois-Amerikasta KHL:ään ja pelasi Riikassa 53 ottelua tehoin 3+11=14. Helmikuussa pelatuissa olympialaisissa hänen tililleen kertyi neljä kamppailua ja hän oli mukana voittamassa Kanadalle pronssia.

Vasemmalta ampuvalta pakilta löytyy myös ripaus NHL-kokemusta. Hän on edustanut San Jose Sharksia, Colorado Avalanchea ja New Jersey Devilsiä yhteensä 23 ottelun verran. Lisäksi Stolleryn vyöltä löytyy 335 AHL-kamppailua, joissa hän on takonut 132 tehopistettä (28+104)-

Stollery liittyy Jokereiden vahvuuteen ensi viikolla.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
BREAKING: Kanadalaispuolustaja Karl Stollery liittyy joukkueeseen ensi viikolla kauden 2018-19 kattavalla sopimuksella. LUE: jokerit.com/stollery-liitt… #Jokerit #KHLfi