Jokereiden tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen pelasi loistavasti viime kaudella KHL:ssä, kun hän kirjasi 54 pelissä loistavat tehot 19+18=37.

25-vuotiaan hyökkääjän loistokausi noteerattiin myös NHL:ssä ja hänen oikeudet omistava New York Rangers halusikin lisätä Jensenin ensi kauden rosteriinsa.

– Rangers halusi minut takaisin. Siinä ei kuitenkaan ollut mitään järkeä, Jensen kertoi tanskalaiselle TV 2 Sport -kanavalle.

– Tietenkin, jos olisin mennyt Rangersin NHL-leirille ja olisin päässyt seuran mukaan, niin se olisi ollut hyvä asia. Mutta minun ikäisenä pelaajana en halua joutua AHL:ään. Olen näyttänyt jo kaiken siellä, tanskalainen jatkoi.

Jensen päätti lopulta jatkaa uraansa Jokereissa ja nyt miehen tavoitteet ensi kauden suhteen ovat korkealla.

– Haluan ampua paljon maaleja. Se on yksi syy miksi olen täällä. On luonnollista, että pisteitä tulee vielä enemmän kuin viime kaudella. Aion todistaa, miksi olen täällä, Jensen vakuuttaa.

NHL-ura on kuitenkin Jensenin suuri haave.

– Paremmalla kaudella haen sitä, että ihmisten päät kääntyisivät minuun päin. Olen 25-vuotias ja on olemassa paljon vastaavia tilanteita, kun pelaaja on siirtynyt tämän ikäisenä KHL:stä NHL:ään. Joten toivottavasti en ole vielä pelannut viimeistä NHL-otteluani, yhteensä 31 ottelua NHL:ssä Vancouver Canucksin ja New York Rangersin riveissä tahkonnut Jensen sanoi.