Lukon tuorein pelaajahankinta saapui sunnuntaina Pohjois-Amerikasta Raumalle.

Joukkue tiedotti elokuun lopulla tehneensä 1+1-vuotisen sopimuksen kanadalaishyökkääjä Brandon DeFazion kanssa. Pelaaja saapuu Liigaan KHL:stä, jossa hän edusti viime kaudella Kunlun Red Staria.

Raumalle kokenut kanadalainen päätyi lopulta hyvän kokonaisuuden myötä. Hyökkääjä oli kuullut Liigasta vain hyvää. Hänestä tuli myös elokuussa isä, joka oli merkittävä tekijä sopimusta allekirjoitettaessa.

– He tulevat niin nopeasti (Raumalle) kuin vain pystyvät. Vielä on aika paljon järjesteltävää. Ottaa oman aikansa, että saamme tyttärellemme passin. Vaimoni odottaa innolla pääsyä Suomeen.

– Yksi isoimmista asioista, miksi halusin juuri Raumalle oli se, että tämä on todella perheystävällinen kaupunki. Tiedän myös, että seurassa pidetään hyvää huolta pelaajista ja heidän perheistään, kanadalaishyökkääjä kiittelee.

DeFaziolle Eurooppa on vielä melko tuntematon. Hänellä on nimittäin eniten kokemusta AHL:stä (435 ottelua). Kanadalainen on pelannut urallaan myös kaksi NHL-ottelua Vancouver Canucksissa.

Lähde: Lukko