tarjoaa loistavan tarjouksen uusille pelaajilleen. Veikkaa mitä tahansa Liiga-joukkuetta mestariksi ja saat kertoimen 100,00.

Lyö vetoa Kärppien, HIFK:n, Tapparan, JYP:n tai vaikka TPS:n mestaruudesta. Pystyt valitsemaan minkä tahansa joukkueen Liigasta. Jos valitsemasi joukkue nostaa Kanada-maljaa kauden päätteeksi, saat rahat takaisin itsellesi peräti kertoimella 100,00.

Esimerkiksi veikkaamalla HIFK:ta mestariksi 1€ panoksella, voitat punanuttujen mestaruudella 100€.

Normaalisti ennakkosuosikkien kuten HIFK:n mestaruudelle on kerroin todella pieni. Maksimipanos kohteeseen on 1€. Se on pieni sijoitus, jotta voit jännittää joukkueesi puolesta koko kauden ajan.

HIFK on noussut monien kirjoissa yhdeksi suurimmaksi mestarisuosikiksi Liigan alkavalla kaudella. Joukkueessa on laadukas valmennus Ari-Pekka Selinin johdolla. Lisäksi joukkuetta on vahvistettu NHL-konkari Kyle Quinceyllä, joka tuo jykevyyttä petolauman puolustuspeliin.

Uskotko HIFK:n mestaruuteen? Oletko sittenkin Kärppien puolella? Valitse Liiga-joukkueesi ja lunasta tarjous!

Toimi näin:

1. Siirry illä TÄSTÄ.
2. Lyö 1€ veto minkä tahansa Liiga-joukkueen mestaruuden puolesta. Saat itse valita joukkueen.
3. Normaalikertoimen päälle saat lisärahaa aina 100€ asti.

Lisäksi pystyt lunastamaan ensitalletusbonuksen aina 100€ asti. Näin esimerkiksi 20€ talletuksella saat 40€ pelirahaa ja pystyt myös veikkaamaan Liiga-mestaria 100,00 kertoimella. Hyödynnä oitis tämä upea tarjous, tästä ei diili enää paljoa makeammaksi muutu.

Lisätietoa:

Tarjous on vain uusille asiakkaille. Huomioithan, että mestaruuskerroin 100,00 maksetaan bonusrahana ja kierrätys on 3x minimikertoimella 1,50. Kierrätykseen on varattu 1kk aikaa. Tarjous on voimassa 14.9 klo 18.30 asti, joten toimi ennen sitä.